Cu PrePay Suporter, clientii sunt inscrisi automat la serviciul FAN pentru a fi mereu in contact cu noutatile despre echipa favorita.

Astfel, la fiecare meci, clientii PrePay Suporter primesc pe mobil informaţii despre goluri şi marcatori. In plus, la fiecare gol inscris de echipa favorita, primesc 10 mesaje scrise nationale. Pentru fiecare meci castigat de echipa pe teren propriu, clientii PrePay Suporter primesc un bonus de 1 euro pe care il pot folosi pentru mesaje scrise si apeluri in retea, iar pentru fiecare meci castigat in deplasare primesc un bonus de 2 euro.

De asemenea, odata cu reincarcarea cartelei cu minimum 7 euro, clientii PrePay Suporter au reducere de 50% la tarifele pentru apelurile catre alti utilizatori PrePay Suporter, reducere de 50% pentru achizitionarea continului despre echipa de fotbal favorita din Portalul Orange pentru mobil – precum tonuri de apel ÅŸi wallpapere, 5MB de trafic pentru navigarea pe internet, notificari pe mobil cu link catre stirile despre echipa din portal si notificari cu “primul 11” cu aproximativ o ora inainte de inceperea meciului.

Designul pachetului PrePay Suporter are forma unui tricou si include materiale cu logo-ul echipei de fotbal partenere, cate un abtibild pe care clientii il pot utiliza pentru a-si personaliza telefonul mobil si cate un breloc.