Hackerii au publicat pe Twitter un link spre ceea ce ei prezinta drept o lista a clientilor Stratfor, intre care se afla Departamentul Apararii americane, fortele terestre si aeriene, agentii publice, subcontractori din sectorul securitatii si giganti din domeniul IT&C ca Apple sau Microsoft.

Ei au postat, de asemenea, imagini prezentate ca chitante ale unor donatii catre organizatii de caritate utilizand conturile clientilor Stratfor. Una dintre aceste plati, in suma de 494 de dolari, ar fi fost facuta catre organizatia nonguvernamentala CARE, cu bani de la epartamentul Apararii, intr-un fond destinat achizitionarii de rechizite scolare pentru elevi saraci.

In total, hackerii afirma ca au obtinut informatii bancare si ale unui numar de 90.000 de clienti, utilizate in operatiuni in valoare de peste un milion de dolari.

Agentia de analiza a recunoscut ca a fost tinta unui atac informatic, in urma caruia a fost postata pe Internet o lista cu institutii aflate printre clientii Stratfor.

Gruparea Anonymous a devenit cunoscuta, dupa ce a efectuat numeroase atacuri informatice in intreaga lume. In august, hackerii au piratat site-ul Ministerului sirian al Apararii, in semn de protest fata de reprimarea miscarii de contestare a regimului lui Bashar al-Assad.