Hammacher Schlemmer's Toaster. Cine nu vrea sa inceapa fiecare zi cu o felie de paine prajita si cu stirile de dimineata? Gratie lui Hammacher Schlemmer, acum puteam achizitona un aparat care este si radio, dar la care putem sa ne prajim si painea.

The Spacesaver. Combinatia intre o masina de spalat si o chiuveta a aparut din nevoia de spatiu. Inventia, denumita, evident, Spacesaver, este numai buna pentru cei care locuiesc in apartamente mici, insa carcotasii se intreaba unde mai depoziteaza lucrurile pe care, in mod normal, le pastrau sub chiuveta?

Zike. Daca sunteti prea in varsta pentru bicicleta, dar va place sa va plimbati in aer liber, puteti incerca Zike, primul scuter hibrid. Acesta poate fi, in acelasi timp, si scuter, si bicicleta, si stepper. Inventatorul Nathan Scolari a incercat, prin acest aparat, sa combata obezitatea epidemica la copiii din Statele Unite.

VN-CX1A mouse-ul telefon. Sony a creat un mouse, care se deschide si care poate fi folosit si ca telefon. Intrebarea este ce se intampla atunci cand trebuie sa vorbesti la telefon si in acelasi timp sa folosesti si calculatorul?

X Mark I mouse-ul calculator. Canon a creat un mouse fara fir, care poate fi folosit si pe post de calculator. Este comercializat doar in Marea Britanie, are conexiune Bluetooth si trei butone, inclusiv o rotita pentru scroll. Interesant la acest mouse este ca partea de deasupra este dotata cu taste si poate fi folosita drept calculator.

iLounge este un suport pentru hartia de toaleta prevazut cu o platforma, la care se poate atasa un USB si un iPod si cu ajutorul caruia se poatea sculta muzica in timp ce sunteti la baie.

Citeste si:

Cum bagi toata biblioteca din oras la tine in buzunar. VIDEO

Cat costa, de fapt, un iPhone? Desfacut in bucati, smartphone-ul valoreaza de 5 ori mai putin decat la magazin