Inainte sa trecem la ceilalti, sa ne intoarcem insa putin la Flanco si sa iti spunem conditia: trebuie sa cumperi si un alt produs, a carui valoare sa fie de cinci ori mai mare.

Nu trebuie insa sa crezi ca e obligatoriu sa cumperi ambele produse in acelasi timp. Sa-ti descriem procedura:

Achizitia trebuie facuta in perioada campaniei si trebuie sa furnizezi datele personale complete agentului comercial din magazin, apoi, in functie de valoarea facturii, vei primi carduri valorice.

De exemplu, daca faci cumparaturi mai mici de 100 de lei, cu TVA inclus, vei primi un card in valoare de 100% din suma totala a produsului achizitionat.

Daca faci o achizitie cu o valoare cuprinsa intre 100 si 200 de lei, vei primi doua carduri, fiecare in valoare de 50% din pretul de achizitie, iar pentru produsele cumparate si al caror pret depaseste valoarea de 500 de lei, vei primi trei "reduceri": una de 20%, alta de 30% si a treia de 50%.

Aceste carduri valorice pot fi folosite cumulat sau individual, pentru plata partiala sau integrala la o achizitie viitoare in magazinele Flanco.

Singura conditie este ca pretul celui de-al doilea produs cumparat sa fie de cel putin cinci ori mai mare decat valoarea cardului.

Pentru o achizitie de 1.000 de lei, vei primi trei carduri cu sumele de 200, 300 si 500 de lei, iar un card valoric de 200 de lei poate fi folosit daca se face o achizitie de 1.000 de lei, cu TVA, iar doua carduri, unul de 200 si altul de 300 de lei pot fi folosite daca se cumpara produse cu o valoare de cel putin 2.500 de lei.

Flanco mai are si lichidari si de stocuri si, de altfel, nu este singurul lant de magazine specializate in retailul de electronice si electrocasnice care sa aiba o campanie speciala in aceasta perioada!

Nu ar strica sa arunci macar o privire si pe la Altex sau Domo... ca nu vei regreta!

Sa ne uitam putin si la promotiile saptamanii de la eMag.ro, nu?