Asadar, vorbim despre un site unde fanii competitiei pot urmari evolutia popularitatii tarilor concurente in cautarile online, prin intermediul unui grafic temporar si a unui clasament al celor mai cautati concurenti in mediul online.

Datele sunt oferite de Google Insights for Search si se bazeaza pe traficul generat de cautari. Acesta din urma este actualizat zilnic pentru ca fanii sa poata urmari drumul parcurs de concurenti si sa le permita acestora sa prevada tara castigatoare.

Trupa care va reprezenta tara noastra, Hotel FM a reusit sa acumuleze 54 de puncte, situandu-se pe locul patru al clasamentului, in care sunt prezente toate cele 43 de state participante. Vezi aici videoclipul baietilor de la Hotel FM, cei care vor reprezenta Romania sambata viitoare, in Germania.

Editia din acest a Eurovision se va desfasura pe 14 mai la  Düsseldorf. In 2010, competitia a fost castigata de Germania prin reprezentatia Lenei Meyer-Landrut, care isi va reprezenta si in acest an tara, in incercarea de a castiga, in premiera, de doua ori consecutiv Eurovisionul.  

Fanii din intreaga Europa asteapta cu sufletul la gura Marea Finala a Concursului de Muzica Eurovision 2011. Plecand de la acest aspect, Google readuce in atentia publicului un site care le permite internautilor sa urmareasca sansele conationalilor de a castiga editia din acest an a Eurovision.