Potrivit unui comunicat de presa, transmis vineri de Apropo Media, proprietarul Go4it.ro, intre 30 martie-30 aprilie 2010, site-ul si-a "provocat utilizatorii sa-si recunoasca dependenta de gadgeturi si “prizabile”" in cadrul campaniei cu sloganul “Dependenti de gadgeturi din toate colturile, uniti-va”.

"Timp de patru saptamani, 20.000 de useri au completat quiz-ul de dependenta, recunoscand importanta tehnologiei in viata lor, majoritatea respondentilor intrand in categoria: “Gadgetari in devenire", se mai arata in comunicat.

Pe timpul campaniei, utilizatorii au aflat cum cantareata Alina Sorescu sta mai multe ore pe zi vorbind la telefonul mobil, iar Florin Grozea de la trupa Hi-q a marturisit ca nu pleaca nicaieri fara laptop, fara 5 incarcatoare si raspunde la mail mai mult de pe telefonul mobil.

De asemenea, cantareata Neylini a declarat ca inroseste telefonul cu prietenele ei dupa o zi de shopping.

Accesand www.go4it.ro, userii au putut citi marturia lui Orlando Nicoara, General Manager la Apropo Media, unde acesta a recunoscut ca ziua in care a renuntat la tehnologie i s-a parut mai lunga decat de obicei si cu siguranta ar fi trisat daca experimentul nu ar fi avut loc intr-o zi de weekend.

Site-ul www.go4it.ro pregateste si alte campanii legate de tehnologie, despre istoria si evolutia dispozitivelor din viata noastra, cat si despre viitorul acestora intr-o formula la fel de interactiva.
 
Lansat in iunie 2007 de catre Apropo Media, site-ul www.go4it.ro este singurul site de gadgeturi din Romania si este adresat atat celor ce detin cunostinte solide de IT, cat si celor care sunt pasionati de tehnologie si de nou.

Site-ul prezinta cele mai noi si interesante stiri despre lumea gadgeturilor, intr-un limbaj accesibil.
 
Apropo Media SRL actioneaza pe piata de publicitate online in dubla calitate: ca publisher online lansand sau relansand proiecte proprii sau extensii online ale brand-urilor Publimedia si Mediafax, cat si ca broker de publicitate online cu un portofoliu de peste 30 de site-uri ce acopera cele mai importante segmente de public.