Va semnalam de asemenea si transmisiunile live ale emisiunilor Happy Hour, ApropoTV, Ce se intampla doctore?, ProMotor sau Dansez pentru tine, precum si posibilitatea de a lasa live mesaje sau de a pune intrebari, in timpul emisiunii, invitatiilor din platoul Happy Hour, utilizand un simplu cont de Facebook.

Site-ul www.protv.ro a inregistrat anul acesta o medie de 854.100 vizitatori unici pe luna, vizitatori ce au generat peste 1,9 milioane de afisari lunar. Recordul de trafic de anul acesta a fost inregistrat in luna luna aprilie, luna in care peste 1,1 milioane de romani au accesat protv.ro, atractia principala fiind inregistrarile video din timpul emisiunii Dansez pentru tine.

www.protv.ro face parte din IBU Pro TV, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.sport.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro si www.wrestlingfan.ro.