Astfel, tableta poate fi cumparata la pretul de 349 de euro cu un abonament de 28,12 euro pe luna pe o perioada de doi ani, care asigura viteze de descarcare a datelor de pana la 21,6 Mbps si 100 de SMS-uri in retea. In total operatorul pune la dispozitie cinci tipuri de abonamente.

De altfel, Samsung Romania si Orange Romania au lansat Samsung Galaxy Tab, tableta cu ecranul de 7 inch si sistem de operare Android 2.2, anuntata de catre Orange in urma cu o luna de zile.


Samsung Galaxy Tab este prima tableta cu SIM care foloseste sistemul de operare Android 2.2, si poate fi folosita si ca telefon mobil.

La Orange, tableta poate fi cumparata la preturi incepand de la 349 de euro (1.500 lei), impreuna cu abonamentele de internet Colibri.

Orange a pregatit si un abonament creat special pentru Samsung Galaxy Tab – Colibri 35. Cu un tarif de 35 euro pe luna (include TVA), abonatii beneficiaza de internet nelimitat, cu primii 15 GB de trafic la o viteza de pana la 7.2 Mbps, iar restul la o viteza de pana la 128 Kbps.

Ce zici? Iti cumperi? Te-au convins ofertele?