Potrivit cotidianului Wall Street Journal, compania Virgin Mobile va incepe sa comercializeze cartele prepaid pentru iphone incepand cu 1 iulie. Virgin Mobile va fi, astfel, al doilea furnizor din Statele Unite care vinde cartele prepaid pentru iPhone si primul la nivel national.

Cricket Communications a anuntat saptamana trecuta ca va pune in vanzare cartele prepaid pentru smartphone-urile Apple, pe 22 iunie, noteaza WSJ, citat de Business Insider.

Prin Parteneriatul cu Virgin Mobile, Apple spera sa-si extinda cota de piata. Dupa cum relateaza Wall Street Journal, Cricket este un retea regionala care acopera un target de 60 milioane de oameni, in timp ce Virgin Mobile este o companie nationala, care serveste 278 milioane de clienti.

Inca nu se cunosc informatii cu privire la preturile iPhone-urilor comercializate de Virgin Mobile, in regim prepaid. In ceea ce priveste smartphone-urile furnizate de Cricket, acestea pornesc de la 399 dolari pentru un iPhone 4 de 8GB si necesita o incarcare lunara de 55 de dolari pentru apeluri, mesaje si transfer de date nelimitate.

Ramane, insa, de vazut daca miscarea celor de la Apple va stimula consumul smartphone-urilor care starnesc frenezie la fiecare lansare.