Prima tableta PC romaneasca are acum si acces 3G. Si asta in timp ce prima versiune lansata inainte de Craciun se vindea doar cu acces Wi-Fi. Care este diferenta? Daca inainte puteai sa te conectezi la internet doar prin intermediul internetului wireless din baruri sau cafenele, acum poti sa-ti verifici mailul si sa navighezi printre miile de pagini web conectandu-te la internet prin intermediul internetului mobil oferit de companiile de telefonie.

Mai mult, cei care au cumparat deja prima versiune a tabletei, in decembrie, si care avea doar acces Wi-Fi, pot sa-ti cumpere un modem compatibil 3G.

In aceelasi timp, pachetul AllDro 2 GB + dongle 3G se va gasi pe piata la 999 lei.

AllDro are o memorie interna de 2 GB care poate fi extinsa la 32 GB. In ceea ce priveste durata de viata a bateriei, poti naviga pe internet timp de 6 ore sau poti asculta muzica 30 de ore.

Prima versiune a tabletei Allview costa 200 de euro. In comparatie, cel mai ieftin model de iPad costa 499 de dolari la liber in SUA.

Tableta AllDro este ansamblata in China si ruleaza sistemul de operare Google Android. Are un ecran de sapte inci, fata de cei noua ai iPad sau sapte ai Samsung Galaxy Tab.