"Tableta, telefon, prieteni si comunicare: noua tableta de la Huawei, S7, bifeaza toate tendintele in materie de gadget-uri portabile care te ajuta, in acelasi timp, in afaceri si in relaxare", se arata intr-un comunicat Huawei.

Tableta incape in buzunarul de la costum si are o tastatura virtuala ce aduce o buna viteza de reactie, fie ca e vorba de mail-ul companiei sau de retelele sociale.

Caracteristicile tehnice plaseaza S7 in fruntea ofertei Android din aceasta toamna. Ecranul de 7 inci (18 cm) are o rezolutie de 800 x 480, ceea ce promite o experienta buna atat pe internet, cat si in vizionarea de filme, inclusiv in format de inalta rezolutie.

Tableta e dotata cu un procesor Qualcomm SnapDragon ARM de 768MHz, cu o memorie de 256MB, care poate fi extinsa la 32GB printr-un card microSD. De asemenea, exista un cititor de card SD care va permite, de exemplu, descarcarea fotografiilor in memoria interna si vizionarea lor pe ecran sau partajarea lor imediata in retele de socializare.

Apelurile video sunt, de asemenea, posibile. S7 are acces la mai mult de 70.000 de aplicatii third-party din universul Android Market.

Conectivitatea include 3G (noul S7 poate fi utilizat cu aceeasi cartela SIM pe care utilizatorul din Romania o are acum in telefon sau in modemul de internet) si Wi-Fi  (802.11/b/g/n). 

Tableta S7 este dotata si cu o camera foto incorporata de 2 megapixeli, un accelerometru si un senzor de lumina pentru interior. De asemenea, tableta Huawei poate reda inregistrari video HD si poate fi conectata la router-ul din casa sau la televizor cu ajutorul un portului HDMI.

Tableta va ajunge la noi in tara la inceputul lunii decembrie si va costa aproximativ 350 euro.