In urma intalnirii, politia a organizat patrule care supravegheau regulat casa fostului CEO al Apple.

Steve Jobs, supranumit "Michelangelo al erei digitale", a pierdut pe 5 octombrie lupta cu cel mai aprig dusman, pe care nu l-a putut invinge cu armele sale tehnologice: cancerul pancreatic. Tatal Apple avea 56 de ani si a renuntat la conducerea acesteia in luna august.

Cu iPad la portile Raiului. Omagiul adus de publicatia New Yorker.

Cu doar o zi inainte, compania a anuntat lansarea telefonului Apple 4S, care este cel mai mai de succes mobil din portofoliul americanilor. Astfel, in doar 12 ore de la deschiderea precomenzilor erau inregistrate 200.000 de solicitari, scrie Wall Street Journal.

Ceremonia funerara a lui Steve Jobs, cofondatorul grupului Apple, a avut loc vineri, la doua zile dupa deces, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal. Ceremonia a fost descrisa drept o adunare privata de mici dimensiuni, insa sursa citata a refuzat sa precizeze unde s-a desfasurat aceasta.

Sony va ecraniza biografia lui Jobs

Grupul Sony a achizitionat drepturile de ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson, ce va fi lansata oficial pe piata pe 24 octombrie, informeaza Reuters.

Potrivit site-ului TheWrap.com, acest film biografic va fi produs de Mark Gordon.

Editura Simon & Schuster intentiona sa publice pe 21 noiembrie biografia lui Steve Jobs, insa, din cauza decesului cofondatorului grupului Apple, a luat decizia de a devansa aceasta data si a anuntat ca va publica acest volum pe 24 octombrie.

Walter Isaacson a colaborat cu Steve Jobs pentru a scrie aceasta biografie si a realizat ultimul interviu cu Jobs in luna septembrie.
Walter Isaacson, fostul director al postului CNN si fostul manager editorial al revistei Time, este un reputat biograf, care a publicat deja biografiile unor personalitati precum Benjamin Franklin si Albert Einstein.

Steve Jobs, slabit si in suferinta, cu numai cateva saptamani inainte de moartea sa, si-a aprobat biografia, deoarece a vrut ca fiii sai sa inteleaga mai bine de ce nu a fost intotdeauna alaturi de ei, potrivit autorului mult asteptatei carti, citat vineri de Reuters.

Citeste si

Belgia, sub lupa Moody’s. Agentia ar putea scadea ratingul inimii Europei

Pana in 2025, China va construi suficiente turnuri zgarie-nori cat sa umple zece orase de dimensiunea New York-ului. 10 lucruri incredibile despre a doua economie a lumii