"Salut! Se pare ca avem o mica intrerupere a Twitter.com. Multumim pentru rabdare!", era mesajul transmis pe pagina de intampinare a site-ului retelei de socializare, fara a da mai multe detalii, noteaza Mediafax.

La sfarsitul zilei, vicepresedintele retelei Twitter a transmis catre utilizatori: "Centrele de date sunt concepute pentru a fi reduntante: cand unul nu functioneaza, al doilea devine releu".

"Ceea ce este surprinzator in acest incident, este faptul ca cele doua sisteme au incetat sa functioneze la putin timp intre ele. Mi-as dori sa pot spune ca acest incident este cauzat de Jocurilor Olimpice, sau de «un bug in serie», la fel ca incidentul din iunie, dar de fapt, dubla problema a infrastructurii noastre a fost cauzata de ambele", a adaugat vicepresedintele.

Accesul la site-ul retelei de socializare a fost dificil, chiar imposibil in tre orele 17.20 si 19.25 (20.20 si 22.25, orele Romaniei), a mentionat Rawashdeh. Dupa intreruperea functionarii, mai multi utilizatori au ironizat incidentul.

In luna iunie, Twitter s-a confruntat cu o intrerupere a functionarii timp de cateva ore. Societatea a motivat acel incident cu "un bug in serie".