Daca te-ai decis sa cumperi un telefon inteligent sau poate vrei, de ce nu, unul obisnuit, magazinele online au oferte foarte tentante mai ales in aceasta perioada!

Cel mai bine este sa faci o cercetare prealabila pe Internet ca sa-ti dai seama care sunt preturile si aici iti sar in ajutor cele doua site-uri destul de bine si rapid updatate: price.ro si compari.ro.

Dupa ce faci aceasta rapida trecere in revista o sa intelegi mai bine de ce emag.ro si "clona" sa, in ochii rautaciosilor, evomag.ro nu mai sunt considerate de multi etalon la categoria "cel mai ieftin produs".

Astfel, pentru multi utlizatori de Internet site-uri ca telefonik.ro  sau global-gsm.ro ori cellgsm.ro sau chiar mihaigsm.ro au devenit mai interesante! Sa nu uitam si de nokiagsm.ro!

"Una dintre cele mai mari cresteri dintre magazinele online a fost consemnata in acest an de vanzatorii de telefoane mobile. Diferentele de preturi intre magazinele online si cele clasice sunt suficient de interesate incat clientii sa se orienteze spre comertul electronic", a declarat pentru incont.ro Liviu Taloi, consultant pentru cei care dezvolta magazine online.

Ce inseamna promotii la smartphone-uri la ora actuala?

Emag are o promotie!

Arsis- la fel! Sa listam si o oferta mai "ciudata"! Mai poti incerca sa te uiti si la ce propun cei de la cel.ro!

Tu de unde ti-ai cumparat ultimul telefon mobil inteligent (sau poate a fost unul obisnuit)? Spune-ne cat de multumit ai fost de afacerea pe care ai facut-o si daca ai recomanda magazinul respectiv!