Romanii sunt mari amatori de gadgeturi si vor sa imbine utilul cu cele mai recente aparitii din domeniu. In plus, pentru ca pe zi ce trece apar modele tot mai noi, pretul unui ceas-telefon, de exemplu s-a redus considerabil.

Astfel, unul dintre cele mai recente modele de ceasuri care pot fi folosite ca si telefoane este cel al companiei Swap, care are ecran tactil si poate reda fisiere video si audio.

Poti cumpara un ceas-telefon de pe site-ul Amazon la 259 de dolari. Dispozitivul este rezistent la apa si are o memorie de pana la 2 GB.

Cu un astfel de ceas poti vorbi in jur de 2,5 ore. Cand se termina bateria, poti sa-l incarci prin USB. In plus, memoreaza pana la 500 de contacte.

Bluetooth inclus

O varianta mai ieftina este sa comanzi un ceas-telefon din magazinele online autohtone. De exemplu, un gadget de la one-gsm.ro costa 449 de lei. Aparatul are doar 70 de grame si primesti si o casca bluetooth gratis.

Cu 529 de lei poti sa cumperi ceas-telefon in varianta dual-sim. In acest caz, tastura telefonului este pe curea si primesti bonus un card de memorie de 2 GB.

Gasesti variante si la 300 de lei, insa gadgetul memoreaza doar 250 de contacte. De asemenea, poti trimite mesaje scrise sau chiar poze.

Un alt ceas-telefon costa 540 de lei (fara TVA) si are o camera de 2 megapixeli.