iPhone 4S n-a prea reusit el sa ii multumeasca pe fanii produselor Apple, in ciuda asistentei Siri care se descurca bine cu hartile si cu motoarele de cautare. Ba mai mult, 4S are o problema grava cu bateria, despre care v-am vorbit zilele trecute.

Jurnalistii de la cnet au facut un top 5 al lucrurilor care ar fi bine sa apara pe urmatorul telefon, iPhone 5.

Locul 5: Near Field Communications (NFC)Este vorba despre o tehnologie care permite plata cu telefonul mobil.Sansele ca iphone 5 sa aiba NFC: 40%.

Locul 4: Baterie mai bunaiPhone 4S nu i-a multumit deloc pe fani la acest capitol. Aparatul are probleme mari cu bateria. Daca ne uitam la celelalte produse de la Apple, observam ca iPhone e in situatia cea mai critica.Sansele ca iPhone 5 sa aiba o baterie mai buna: 50%.

Locul 3: Ecran mai mareMulti dintre posesorii de iPhone si-ar dori ca viitorul model sa vina cu un display macar un pic mai generos. Actualul are 3,5 inch. Totusi, putini sunt cei care si-ar dori un telefon mai mare.Sansele ca iPhone 5 sa aiba un ecran mai mare: 15%, pentru ca un display marit ar duce si la un consum mai mare de baterie.

Locul 2: 4GO astfel de tehnologie ar face minuni pentru iCloud.Sansele ca acest lucru sa se intample: 80%.

Locul 1: Un nou designIn domeniul telefoanelor, e important ca designul sa se schimbe. Poate vom avea chiar un telefon fara niciun buton.Sansele sa avem un iPhone 5 cu un nou design: 99%.Sursa: CNET TVCiteste si:Este iPhone 4S telefonul momentului?Cat de buna e camera noului iPhone 4S?