"Ne bucuram sa sustinem un nou brand romanesc, care are sanse mari sa devina aplicatia preferata a romanilor pasionati de muzica, si in acelasi timp, utilizatori de smartphone-uri. Datorita parteneriatului nostru cu Trilulilu, clientii Vodafone beneficiaza, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, in aplicatie, precum si de 3 luni in care pot testa serviciul Zonga fara niciun cost. (... ) O parte a veniturilor din abonamente va fi directionata catre artisti si casele de discuri, sprijinind astfel si industria muzicala romaneasca", a declarat directorul comercial Consumer Business Unit al operatorului, Mihai Ghyka.

Partile nu au comunicat valoarea tranzactiei si nici alte informatii pe aceasta tema.

Prin intermediul Zonga clientii vor avea acces la peste 16 milioane de melodii ale artistilor romani si internationali, prin parteneriatele incheiate cu case de discuri precum Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele.

Zonga include peste doua milioane de albume si single-uri, apartinand unui numar de 1,2 milioane de artisti.

Dupa cele trei luni gratuite, abonatii Vodafone Romania si utilizatorii cartelei Vodafone pot alege pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitata pe computer si cinci ore pe mobil, cu 1,99 euro/ luna (fara TVA) sau pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru 2,99 euro/luna (fara TVA), cu acces nelimitat, atat pe PC, cat si pe mobil.

Cele doua pachete pot fi activate printr-un SMS gratuit la numarul 966.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group (Marea Britanie). Trilulilu.ro este cea mai mare comunitate online din Romania, unde vizitatorii pot urmari si contribui cu clipuri video, audio si imagini.

Potrivit datelor Registrului Comertului, valabile la 21 februarie, Trilulilu Music are ca actionari pe Trilulilu SA - 89,99%, Universal Music - 10% si Alexis Bonte - 0,01%. Trilulilu SA Cluj-Napoca este controlata de mai multe persoane fizice, cele mai mari pachete de actiuni revenind Alexis Bonte - 51% si Sergiu Biris - circa 20%.