Vodafone anunta astfel in premiera cand va aduce terminalul, in conditiile in care Orange il are deja in oferta de cateva luni. Oricum Orange nu este singura companie unde gasesti iPhone 4. Mai multe magazine online au oferte de acest fel!

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea la finele lunii septembrie 9,839 milioane de clienti.

Si Cosmote Romania a anuntat ca va introduce in oferta de sarbatori iPhone 4, chiar din 17 decembrie impreuna cu un plan tarifar special.

In 8 iunie, Apple a lansat cel de-al patrulea model al familiei iPhone (lansata in 2007 - n.r), prin care compania incearca sa-si consolideze pozitia pe piata competitiva a "telefoanelor inteligente".

La ora actuala, mai multe companii si operatori de telefonie mobila au in oferta iPhone 4. Mai mult decat atat, unele l-au pus chiar in promotille de Sarbatori!

Astfel, cel mai popular telefon din lume, iPhone, poate fi cumparat cu discount!

Nu e cazul la emag!

La varianta de 16 GB, pretul este de 3.299 lei, iar la cel de 32 GB, pretul este de 3.899 lei.

Ti se pare totusi prea scump?

Unele dintre cele mai bune oferte din tara par a fi la adriangsm.ro. Numai ca ar trebui sa aveti grija pentru ca poate fi destul de riscant sa cumparati un telefon nedeblocat si mai bine optati pentru cel deblocat deja.

Mai departe, o comparatie pertinenta de preturi ne ofera si compari.ro, unde mai multe magazine online si-au pus ofertele lor.

Dar mai buna este cea de la price.ro!

Astea erau ofertele pentru varianta de 16 GB. Sa le vedem si pe cele pentru 32 GB!

La fel este si cazul PCfun.ro!

iPhone 4 are functia FaceTime, care permite convorbiri video, iar ecranul permite redarea textelor, imaginilor si videoclipurilor la o rezolutie ridicata, a anuntat compania.

Terminalul este dotat cu camera foto de cinci megapixeli cu blit LED, camera video HD, procesor Apple A4, giroscop cu trei axe si timp de vorbire de pana la 40% mai mare.

iPhone 4 vine insotit de de sistemul de operare iOS4, care include peste 100 de noi caracteristici.