De exemplu, camera audio care poate fi ascunsa intr-un nasture costa 150 de lei!

Brelocul - spion este similar celor auto, dar dotat cu microfon si camera video cu rezolutie 1280x960. Are un pret bun!
 
 
Da! Exact! Vorbim despre o camera video ascunsa sub forma de telecomanda/breloc de chei, senzor CCD de inalta calitate, rezolutie High 640x480, cu inregistrare video si audio, acumulator intern, incarcare prin USB.
 
Cum suna? Pretul in oferta actuala este de numai 115 lei!
 
Ceasul de birou spion este si el la promotie!
 
 
 

Pixul spion nu costa mai mult de 370 de lei! Mult, nu? Il gasesti si la 120 de lei, doar suntem in plin sezon de reduceri!

Este vorba despre un pix care incorporeaza o camera de mici dimensiuni si are memorie interna de 4 GB. Cum procedezi?

Descarcarea filmului inregistrat se descarca in PC, prin mufa USB, marimea fisierului video este de circa 50KB pe secunda, ai microfon incorporat si modul de inregistrare este continuu (pana la epuizarea memoriei) sau se opreste de la buton.

Urmeaza si alte promotii!

Sunt si produse la preturi speciale!

Poti sa-ti iesi niste ochelari de spionaj la pret redus! Costa doar 89 de lei si sunt cool adica poti sa vezi cu ei ce se intampla in spatele tau! La propriu!

Din pacate, scrumiera cu SIM GSM nu este la reducere! Cel putin, nu, deocamdata! Cat de utila e ea?

De exemplu, va puteti apela scrumiera (se introduce o cartela SIM in interiorul acesteia) si prin intermediul ei veti asculta tot ce se intampla in jurul sau pentru ca aceasta ascunde un sistem GSM dotat cu trei microfoane ultrasensibile si cu functie de "Activare Vocala".