96 de destinatii din America de Nord si de Sud, Asia, Caraibe si Africa intra in aceasta promotie. Biletele ale caror preturi vor fi reduse cu pana la 47% vizeaza perioada de calatorie 16 august – 28 februarie 2014.

Astfel, pentru deplasarile efectuate in aceasta perioada, ofertele catre New York, de exemplu, pornesc de la 575 euro, spre Beijing de la 579 euro, spre Sao Paolo de la 749 euro, catre Johannesburg de la 709 euro, in timp ce spre Cape Town ajung la 749 euro. Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti catre destinatiile respective.

Ofertele promotionale sunt disponibile atat pentru achizitiile online de pe site-urile companiilor aeriene Air France si KLM, cat si in cadrul agentiilor de voiaj si tur-operatorilor autorizati.

“Din dorinta de a ne fideliza clientii si de a le oferi servicii excelente la preturi competitive, Air France-KLM lanseaza de doua ori pe an promotii cu reduceri semnificative”, a declarat Nicoleta Visan, manager de marketing in cadrul Air France-KLM Romania, intr-un comunicat.

Operatorul francez (Air France) a fuzionat cu cel olandez (KLM) in 2004, formand una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Cei doi opereaza in continuare sub vechile denumiri, insa in urma fuziunii au lansat un program comun de fidelitate, numit Flying Blue. Anul trecut, grupul Air France-KLM a transportat peste 77 milioane de pasageri. Flota companiei nou-infiintate, alcatuita din 573 aeronave, deserveste 243 de destinatii din 103 tari de pe glob.