Potrivit unui anunț al companiei, indiferent de destinație și de momentul călătoriei, reducerea de până la 30% este valabilă doar vineri 29 noiembrie2019, de la ora 00.00 la ora 23.59 CET, pe zboruri Wizz selectate.

Prețurile se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com sau prin aplicația de telefon Wizz.

“Pasagerii români dornici de călătorii au timp până la miezul nopții să profite de ofertă și să își facă cadou lor înșiși sau celor dragi o călătorie de neuitat. Cu rețeaua în permanentă dezvoltare, Wizz Air asigură o gamă largă de 153 de rute din România. Destinația poate fi oricare din România sau dintre cele 700 disponibile în întreaga rețea Wizz”, infirmează operatorul.

De asemenea, cei care vor rezerva biletele vineri vor intra automat într-o tombolă unde au șansa să câștige un voucher Wizz în valoare de 1.500 de euro. 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 152 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air are peste 5.000 de angajați, iat în ultimele 12 luni a transportat 38 de milioane de pasageri.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.