Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,99 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului.

Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air. Pe rutele interne, Blue Air a creat trafic suplimentar, in principiu datorita conditiilor excelente de transport, dar si a preturilor foarte accesibile. Pasagerii vor putea alege unul dintre cele doua zboruri zilnice intre Bucuresti si Cluj-Napoca, dimineata sau seara, si vor beneficia ca si pana acum de un zbor confortabil, in siguranta si cu o durata redusa”, a declarat, intr-un comunicat, Gheorghe Racaru, director general al Blue Air.

Citeste si: Clientii Blue Air isi pot achita biletele prin PayPal

Gheorghe Racaru declara, la finele anului trecut, ca operatorul aerian va introduce peste 23 de rute noi in 2016, atat interne, cat si internationale.

"Orarul de vara 2016 aduce peste 23 de rute noi Blue Air, atat pentru bazele de operare din Romania, cat si pentru cele din Italia si Cipru. Vom opera sase noi destinatii de pe baza din Bucuresti, din Constanta si Sibiu vom opera cate o noua ruta, iar din Iasi, alte trei noi destinatii, in timp ce bazei din Torino ii vom adauga inca opt rute'', a spus Racaru.

Birmingham, Glasgow, Stockholm, Lyon, Hamburg si Caselle sunt noile rute externe, care au inceput sa fie operate din 29 martie.

Din1 iunie 2016, Blue Air va incepe operarea si de pe Aeroportul International Cluj-Napoca si va introduce, totodata, curse catre Atena si Larnaca, cu plecare din Constanta.