Aceste lucrari vor ingreuna si mai mult circulatia si asa dificila dupa prima fulguiala. Primaria Capitalei explica toate motivele pentru care in oras se construieste cu incetinitorul.

"Lucrarile pe strada Berzei sunt intarziate din cauza exproprierilor. Unele deja sunt platite si vom trece la demolarea imobilelor. Ne-am propus ca pana la iarna sa incheiem pana la Polizu. In ceea ce priveste tronsonul Plevnei-Cobalcescu-Virgiliu, s-au descoperit pro-bleme majore la canalizarea veche de peste 100 de ani. In timpul sapaturilor s-a dat peste o canalizare de care nu stia nici macar Apa Nova. Aici, strazile vor ramane santiere peste iarna", a explicat directorul Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei, Ion Dedu.

Strazile-santier fac parte din proiectul unei noi autostrazi, botezate diametrala Nord-Sud. Aceasta va porni din imediata vecinatate a Pietei Victoria si va ajunge pana la Gara Progresul trecand prin Buzesti, Berzei, Vasile Parvan, Uranus si B-dul Tudor Vladimirescu. Traseul diametralei Nord-Sud va fi o alternativa a celui de pe bulevardele Magheru, Dimitrie Cantemir sau Calea Vacaresti. Circulatia va fi restrictionata pe tot parcursul iernii in zonele Pipera-Barbu Vacarescu si Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu.

Vezi harta lucrarilor in ziarul Gandul