Unitatea de alimentare cu energie electrica ce a provocat pana IT functiona perfect, dar un angajat a inchis-o accidental, a declarat o sursa din companie citata sub acoperirea anonimatului.

O ancheta privind incidentul se va concentra, probabil, pe pista erorii umane si nu pe problemele cu echipamentele, a adaugat sursa, potrivit News.ro.

British Airways a anulat, sambata trecuta, toate zborurile de pe aeroporturile din Londra, din cauza problemelor la sistemul informatics, situatie care a afectat pasagerii companiei de pe mai multe aeroporturi din lume, printre care Hong Kong, Roma, Praga, Milano, Stockholm sau Malaga.

Compania s-a reluat activitatea treptat, insa si luni dimineata pe aeroportul londonez Heathrow se inregistrau in continuare unele perturbari in programul curselor British Airways (BA), dupa defectiunea in sistemul informatic produsa in weekend.

Compania a reluat duminica zborurile de pe cele mai mari doua aeroporturi din tara, dar sute de pasageri au asteptat inca ore bune pe Heathrow.