In zona Garii de Nord din Capitala aproape toata strazile au astfaltul ciuruit. Sunt atat de multe cratere, incat soferii nu mai stiu pe unde sa treaca, mai ales daca au un autoturism cu garda mica la sol.

Si, de parca sutele de gropi de peste iarna nu ar fi de ajuns, pe multe dintre strazile Capitalei gasim si interventii neterminate.

La fel se intampla si in zona Tineretului, unde an de an se peticesc in zadar aceleasi gauri. Nu trece mult si ele infloresc din nou, asa cum am putut observa astazi, in intersectia cu Bulevardul Gheorghe Sincai.

Daca pe marile bulevarde mai poti ocoli cat de cat gaurile din asfalt, pe stradutele laturalnice e o minune sa iesi cu masina intreaga. In aceste zone gasim groapa langa groapa.

Ce fac responsabilii in timp ce soferii isi strica masinile? Asteapta sa vina primavara.

"Au inceput lucrarile acolo unde a permis traficul, politia.. Nu putem face nimic pana nu se incalzeste, oricum trebuie sa tinem cont si de umiditatea din aer", explica Izabela Caragea, purtator de cuvant Administratia Strazilor.

La fel de suparati sunt si soferii din tara. Craterele din Craiova de pilda reprezinta o provocare pentru toti, indiferent de indemanare. Aceasta strada a fost carpita de cateva ori, dar asfaltul se macina la prima ploaie. Singura solutie este o ruta ocolitoare, spun oamenii, care se vad nevoiti sa mearga mai mult, decat sa-si rupa masinile.