Discutia a avut loc dupa intrevederea sefului statului cu directorul general al Fondului Monetar International (FMI), Christine Lagarde, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a declarat marti la intalnirea cu directorul general al FMI, Christine Lagarde, ca Romania are nevoie sa fie asistata inca doi ani, aratand ca tara noastra a reusit sa finalizeze al doilea acord cu FMI, desi au fost cateva probleme, dar au fost depasite. Autoritatile au precizat anterior ca doresc ca noul acord sa fie incheiat pentru o perioada de doi ani.

Discutia dintre presedinte si premier a avut loc in contextul in care PNL urmeaza sa anunte o propunere pentru conducerea Ministerului Transporturilor.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat speranta, luni, ca numirea unui nou ministru al Transporturilor sa aiba loc "zilele astea", el precizand ca a avut pe aceasta tema o convorbire telefonica cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca va face propunerea catre seful statului dupa o decizie a PNL.