Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, zidari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi etc. prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct: de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa, curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a spus la o emisiune televizata Ioan Rus, potrivit Adevarul.

"Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

"Eu am de rezolvat cateva chestiuni si am sa cer eventual chiar primului ministru sa imi accepte demisia. Ce sa zic altceva... Deci eu am facut o declaratie in sens pozitiv. Daca a iesit prost sau foarte prost, pentru toti cei care se simt jigniti imi cer scuze. De aici incolo sa vedem ce e de facut", a afirmat Rus, la nici 24 de ore de la controversata declaratie, transmite Agerpres.

"Pentru cei care s-au simtit jigniti de treaba asta imi cer scuze. A fost nefericita formularea. Absolut nefericita...Nu am etichetat pe nimeni. Declaratia mea a fost in sens pozitiv", a mai spus Rus.

Citeste mai multe pe www.stirileprotv.ro