Situatia este aceeasi peste tot in tara: lucrari de mantuiala, care au costat sute de milioane de euro. Numai sofer sa nu fii cand iti apar in cale cratere.

O deplasare cu masina pe strazile din Bucuresti este un adevarat test al nervilor. Gropile, denivelarile si crapaturile din asfalt formeaza peisajul rutier deprimant al unei capitale europene pe care multi o ocolesc. De ce oare?

"Am fost in Germania, am fost in Franta, am fost in Italia. Am dat aseara intr-o groapa... mi-a zburat si marfa si tot. O groapa de intra jumate de roata in ea", este indignat un sofer de TIR.

Distruse sunt aproape toate strazile. Strada Vasile Serbanica din apropierea Arenei Nationale - cei care se indura sa mearga cu masina pe aici trebuie sa dezvolte abilitati de raliu si sa faca slalom printre gropi. Cratere sunt insa peste tot: pe bulevardele principale, pe strazile dintre blocuri si chiar in statiile de autobuz.

Cum se face ca avem drumuri atat de proaste dupa o iarna care nu a fost nici pe departe una dura? Ca sa obtinem raspunsuri, am dus cateva bucati de asfalt, alese la intamplare, la Facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri.

Cititi continuarea pe www.stirileprotv.