“De 8 Martie, o zi specială pentru doamne şi nu numai, Compania TAROM vine cu idei de călătorie la preţuri 'primăvăratice'. Astfel, pentru biletele rezervate sau achiziţionate în data de 8 martie, puteţi beneficia de o reducere de 20% la călătoriile efectuate între 15 aprilie şi 15 iunie 2018,  pe toate rutele interne şi internaţionale”, a anunțat Tarom.

La sfârșitul lunii trecute, operatorul aerian de stat a anunțat și lansarea unor zboruri interne directe, în sezonul de vară, respectiv Cluj - Timișoara și Iași – Timișoara.

Primele zboruri sunt programate începând cu 25 martie 2018 şi vor continua până în 26 octombrie 2018, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână pentru Cluj - Timişoara şi patru frecvenţe pe săptămână pentru Iaşi – Timişoara.

Prețurile biletelor încep de la 40 euro pe segment, cu toate taxele incluse, la achiziţionarea biletelor de pe site. În acest preț intră un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg și catering la bord.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom a fost înfiinţată în 1954 şi este deținută de Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Tarom se află pe locul trei în topul companiilor aeriene din România, după numărul de călători transportați, fiind devansată de companiile low-cost Wizz Air și Blue Air.