Potrivit unui anunț al companiei, oferta este valabilă în perioada 29 ianuarie-2 februarie, pentru călătoriile cuprinse în intervalul 14 februarie-01 aprilie și 16 aprilie-15 iunie 2018.

Astfel, cu 99 de euro pot fi achiziționate bilete dus-ăntors de la București către Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv si intre Iasi și Tel Aviv.

Tarife de 119 euro sunt disponibile pentru rutele direste între București și Amsterdam, Barcelona, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Nisa, Praga, Viena, Valencia, Madrid, Londra, precum și intre Iași și Luton și ăntre Sibiu și Munchen.

Cu 139 de euro puteți zbura de la București la Beirut, Bruxelles, Paris și Amman.

Tarifele sunt pentru bilete dus-întors și includ toate taxele de aeroport. De asemenea, călătorii benefciază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 kg pe destinatiile Amman, Beirut, Larnaca și Roma și de 23 kg pentru restul destinatiilor. Este permis, totodată, și un bagaj de mână de 10 kg.

Operatorul de stat atenționează că modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 de euro. Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Mai multe detalii găsiți AICI.