Potrivit unui comunicat al companiei, echipamentul sportiv de iarna este constituit dintr-o pereche de schiuri, o pereche de clapari si o pereche de bete/pasager sau o placa de snowboard si o pereche de clapari/pasager.

Facilitatea este oferita pasagerilor care calatoresc pe rute operate direct sau via Bucuresti intre Romania (Bucuresti si destinatii interne operate de Tarom cu aeronavele Boeing si Airbus) si urmatoarele destinatii externe: Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia si Viena.

"Oferta este valabila si pentru zborurile spre Romania care au originea in orasele mentionate mai sus. Facilitatea este oferita doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele Boeing si Airbus si nu se aplica pe zboruri operate cu aeronave ATR", precizeaza operatorul aerian national.

Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).