Blue Air opereaza in Anglia din 2008, in prezent pasagerii companiei avand la dispozitie zborurile directe catre Londra (Aeroportul Luton), din Bucuresti si Bacau.

Operatorul aerian a mai anuntat ca biletele de avion pentru orarul de iarna 2014/2015 sunt deja disponibile catre urmatoarele destinatii:

- din Bucuresti - Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia
- din Bacau - Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
- din Sibiu - Stuttgart

Pe timpul verii 2014 sunt, de asemenea, disponibile urmatoarele destinatii sezoniere: Antalya, Bodrum, Heraklion, Corfu, Lefkada, Zakynthos si Tel Aviv.

Liverpool, oras in patrimoniul UNESCO, in care s-a nascut legenda Beatles

Numele Liverpool este legat de celebra formatie Beatles si echipele de fotbal Liverpool si Everton. Orasul este plin de locuri spectaculoase, de la catedralele gemene ce ofera o priveliste minunata, pana la Muzeul Beatles.

Important port maritim si industrial, Liverpool a fost unul dintre orasele marete ale Regatului Britanic in timpul Revolutiei Industriale. In anii ‘60 a fost marcat de explozia pop numita Beatles, iar anii ‘90 s-a incercat o renovare a centrului orasului.

Zona orasului aflata in apropierea apei este acum declarata zona de patrimoniu, Liverpool alaturandu-se oraselor Edinburg si Bath, cu statutul de patrimoniu mondial UNESCO.

Docurile Albert, restaurate in 1980, sunt acum printre cele mai populare atractii ale orasului, avand restaurante elegante, baruri, magazine si muzee, printre care Merseyside Maritime Museum si Tate Liverpool. In 2008, orasul a fost Capitala Europeana a Culturii impreuna cu Stavanger din Norvegia.