Wizz Go este o optiune suplimentara la pachetul existent 'Wizz Plus' (cunoscut inainte ca 'Plus Fare'), care va introduce o flexibilitate mai mare pentru pasageri. Atat 'Wizz Go' cat si 'Wizz Plus' ofera clientilor un cost redus pentru 'Base fare' (pachet de baza ce ofera bilet de avion si un bagaj mic de cabina) si suma serviciilor aditionale, achizitionate separat, precum si o rezervare mai rapida.

Potrivit companiei, noul produs este destinat pasagerilor avizati, care apreciaza tarifele reduse si ofertele, dar in acelasi timp folosesc cele mai populare produse si servicii Wizz. 'Wizz Go' include un bagaj mare de cabina, un bagaj de cala de 23 de kg si loc alocat (locurile din primul rand si cele cu extra loc la picioare fac exceptie).

Serviciul 'Wizz Plus' include un bagaj de cala de 32 de kg, un bagaj mare de mana, check-in in aeroport, optiunea Flex pentru schimbarea datei de calatorie, loc alocat (inclusiv in primul rand si cele cu extra loc la picioare), dar si prioritate la imbarcare (de asemenea permite imbarcarea la bord si a unui obiect personal de mici dimensiuni).

Optiunile Wizz Go si Plus sunt disponibile incepand de marti, pentru toate cele peste 450 de rute ale liniei aeriene.

“Am conceput 'Wizz Go' pentru clientii nostri avizati care nu vor sa isi faca griji pentru alegerea locului sau pentru bagaje. Aceasta optiune este calea de mijloc la care vor apela multi dintre clientii care au nevoie de mai mult decat ceea ce ofera tariful de baza, dar nu doresc oferta completa de servicii inclusa in pachetul 'Wizz Plus'. Din moment ce avem clienti cu nevoi diverse, facem tot posibilul sa venim cu oferte de servicii care sa se adapteze acestora intr-o masura cat mai mare”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 73 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 450 de rute de la 26 de baze, ce asigura conexiunea intre 130 de destinatii din 38 de tari.