"Gata. ii dam drumul, de luni, intr-o ora, doua. N-am venit sa fac poze, stati in stânga, in dreapta. Nu vreau cu panglici", le-a spus primarul jurnalistilor care il intrebau daca inaugureaza pasajul, scrie Mediafax.

Tot in timpul vizitei la pasaj, Oprescu l-a intrebat pe reprezentantul constructorului daca au fost instalate panouri antizgomot, ca pe Pasajul Basarab, si "ochisori", referindu-se la semnalizatoarele reflectorizante din asfalt, si s-a interesat, de asemenea, daca au fost plantati copaci in zona.

Reprezentantul constructorului a precizat ca singura problema ramasa nerezolvata este legata de portiunea de drum din fata Directiei Permise Auto a Politiei Rutiere, aceasta zona fiind, deocamdata, semnalizata cu balize.

Intrebat daca a fost amendat constructorul pentru intârzierea lucrarilor, Oprescu a spus ca nu au fost aplicate sanctiuni. El a precizat ca, daca ar fi fost vorba sa dea sanctiuni, ar fi trebuit sa se amendeze singur.

Pasajul Pipera, pe care municipalitatea anuntase ca il va inaugura spre finalul anului trecut, a fost construit pentru a se realiza supratraversarea bulevardului Barbu Vacarescu, pe de o parte, si a Caii Floreasca, pe de alta parte. Pasajul are o lungime de peste 700 de metri, din care partea suspendata are 485 de metri.