Wizz Air, cel mai mare transportator aerian low cost din Europa Centrală și de Est, anunță reduceri de până la 30% pe anumite zboruri rezervate luni, indiferent de momentul călătoriei.

Reducerea de până la 30% se aplică tarifelor ce includ taxele obligatorii, dar exclud comisionul de administrare.

Promoția este valabilă pe 2 decembrie 2019 de la ora 00.00 la ora 23.59 CET, pe toate zborurile Wizz, iar călătoria poate fi efectuată oricând.

Prețurile se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com sau prin aplicația de telefon WIZZ.

Cu rețeaua în permanentă dezvoltare, Wizz Air asigură 153 de rute din România. Destinația poate fi oricare din România sau dintre cele 700 disponibile în întreaga rețea Wizz.

Wizz Air a redus prețurile biletelor cu 30% și în cadrul campaniei Black Friday, pe toate rutele și indiferent de perioada de călătorie.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 152 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air are peste 5.000 de angajați, iat în ultimele 12 luni a transportat 38 de milioane de pasageri.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.