Românii au depăşit demult graniţele Europei pentru vacanţele lor. Printre destinaţiile lung curier preferate se numără metropolele Asiei, Americii de Nord (New York, Los Angeles, San Francisco) şi insulele din Oceanul Indian.

Campania promoţională a alianței Air France KLM este valabilă până pe 29 ianuarie, cu preţuri speciale pentru destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian. Perioada de călătorie este până pe data de 10 decembrie 2019.

Cei care şi-au propus pentru anul 2019 să descopere America de Nord pot începe planurile de călătorie. Un zbor dus-întors către New York începe de la 482 euro, către San Francisco de la 492 euro, iar pentru Los Angeles de la 562 de euro. Alte destinaţii de pe continentul american aflate în promoţie sunt Miami, de la 472 de euro zbor dus-întors, sau Boston, de la 612 euro zbor dus-întors.

Pentru o experienţă de călătorie mai aparte, opţiunile sunt multiple. Johannesburg se află în promoţie de la 549 euro, Havana, Cuba, de la 619 euro, iar cei care vor să înveţe tango de la cei mai buni profesionişti pot călători în Buenos Aires, cu preţuri de la 619 euro zbor dus-întors. Printre destinaţiile perfecte pentru iubitorii de călătorii exotice şi plaje se numără Panama City şi Rio de Janeiro. Un bilet de avion dus-întors porneşte de la 460 de euro, respectiv 499 de euro.

Asia se află printre destinaţiile preferate ale românilor. Un zbor dus-întors către Beijing porneşte de la 439 de euro, iar către Shanghai de la 449 de euro. Un loc ideal pentru cuplurile în căutare de romantism, Denpasar, este în promoţie de la 619 euro zbor dus-întors.