Operatorul low-cost Wizz Air a anunțat promoție fulger, valabilă joi, 18 octombrie, pentru anumite zboruri.

Astfel, compania va aplica o reducere de 20% pentru anumite zboruri rezervate joi, fără nicio restricție a perioadei de călătorie.

Potrivit unui anunț al operatorului, reducerea se aplică tarifelor, incluzând taxele și costurile obligatorii, dar excluzând taxa de administrare, și doar unor zboruri selectate.

Promoția este valabilă pe 18 octombrie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Wizz Air a anunțat recent și o nouă politică în ceea ce privește bagajele, care se va aplica de la 1 noiembrie. Citiți aici detalii.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 104 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 143 de destinaţii din 44 de ţări.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.