Citeste aici un interviu cu sefa demisionara a Tarom, care are numai 29 de ani!

Motivul demisiei Ruxandrei Brutaru a fost unul "strict pecuniar, personal", netinand de imaginea companiei sau de vreun eventual control al Ministerului Transporturilor asupra managementului, a declarat senatorul PSD.

Olguta Vasilescu a spus ca functia de director general era salarizata de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, cu 6.600 lei pe luna, in timp ce postul de director adjunct este paltit de Tarom, nu de minister, cu aproape 15.000 de lei.

Potrivit lui Vasilescu, Brutaru a preferat functia de director general adjunct al Tarom, post platit de Tarom, nu de minister, cu aproape 15.000 lei.

Un nou "pilot" la bordul avioanelor Tarom: directorul general demisioneaza!

In replica, Ruxandra Brutaru a declarat ca a demisionat din functia de director general al Tarom din motive personale, legate de nevoia de a sta mai mult timp alaturi de familie, dar si din cauza salariului redus.

"Plecarea mea tine si de salariu, dar nu e motivul principal. Sunt mama, am un copil care incepe scoala si care nu ma vede", a afirmat Brutaru.

Ea a precizat ca salariul net pe care il incasa era de 4.600 lei net, lunar. "Niciodata nu am castigat atat de putin", a spus Brutaru.

Brutaru a fost numita in functie de fostul ministrul al Transporturilor, Radu Berceanu.