Potrivit unui comunicat al operatorului aerian, prin dublarea zborurilor din Romania, compania ofera acces sporit catre cele 150 de destinatii Qatar Airways din Orientul Mijlociu, Africa, Asia si Australia.

Dupa noul orar de zbor, decolarile de pe aeroportul Henri Coanda spre destinatia Doha se vor face la 13:10 si 20:35, in fiecare zi.

Zborurile pe ruta Bucuresti - Doha sunt deservite de o aeronava Airbus A320, una dintre cele 190 de aeronave din flota Qatar Airways. Airbus A320 ofera pasagerilor un nivel inalt de confort, ecrane TV individuale incorporate in spatarul scaunelor si un sistem interactiv de ultima generatie, Oryx One, cu peste 3.000 de optiuni de divertisment.

Pasagerii care calatoresc mai departe de Doha au acces, in timpul escalei, la activitatile si serviciile disponibile in cadrul Aeroportului International Hamad din Doha, cel mai bun aeroport din Orientul Mijlociu, conform clasamentului mondial Skytrax. Aeroportul pune la dispozitie Wi-Fi gratuit, piscina si spatii de joaca pentru copii, zone linistite, ideale pentru relaxare, precum si o varietate de magazine duty-free si restaurante.

Tarifele de zbor pentru ruta Bucuresti – Doha pornesc de la 730 de euro, cu toate taxele incluse. Pentru mai multe informatii despre zborurile cu frecventa dubla si oferte, puteti accesa www.qatarairways.com/ro/ro/special-offers.page.

Qatar Airways, linia aeriana nationala a statului Qatar, este una dintre cele mai dinamice companii aeriene, avand una dintre cele mai tinere flote din lume. Dupa 19 ani de functionare, Qatar Airways are o flota formata din 190 de aeronave, care deservesc peste 150 de destinatii de afaceri si de vacanta, pe sase continente.

Qatar Airways a fost primul transportator din zona Golfului Persic care a aderat la o alianta globala a companiilor aeriene, Oneworld, permitand astfel pasagerilor sai sa beneficieze de un numar de peste 1.000 de aeroporturi din peste 150 de tari, cu 14.250 de plecari zilnice.