Potrivit unui anunț al operatorului portughez, TAP continuă vânzarea biletelor de avion pe piața din România, cu plecare din București pe rute indirecte (via Viena, Frankfurt sau Munchen, cu o escală între București și Lisabona) sau cu plecare din Budapesta pe zborurile sale directe Budapesta - Lisabona.

Operatorul aerian TAP Air Portugal a anunțat, în luna decembrie, că se retrage de pe piaţa din România începând cu sfârşitul lunii ianuarie 2019, din cauza profitabilităţii scăzute pe rutele operate. Aceasta a fost a doua încercare de operare pe piaţa din România.

Pentru destinații precum Madeira sau Azore, Algarve (Faro), Capul Verde, Porto, Rio de Janeiro, Recife, Fortaleza, biletele TAP Air Portugal sunt în continuare disponibile, fie pe site-ul companiei, www.flytap.com, fie prin intermendiul agențiilor de voiaj.

“Începând de astăzi, 8 februarie ora 12:00 și până pe 10 februarie ora 23:59, in cadrul campaniei MEGA PROMO, biletele de avion pe zborurile proprii TAP, vor avea o reducere de 50%”, a mai anunțat operatorul aerian.

Reducerea de 50% se aplică tarifului fără taxe de aeroport, pentru toate biletele de avion cumpărate în acest interval și plecări până în 28 februarie 2019.

În campanie sunt incluse doar rutele directe TAP, toate destinațiile.

TAP Air Portugal a revenit în iulie 2017 în România, cu zboruri directe pe ruta Lisabona - Bucureşti, după ce se retrăsese în 2016, şi estima că va transporta, până la finele anului respectiv, 70.000 de pasageri.

Compania aeriană portugheză a fost desemnată, anul trecut, cea mai sigură companie aeriană din Europa de Vest, conform unui raport JACDEC privind siguranţa companiilor aeriene. În acelaşi timp, North American Magazine a desemnat compania TAP ca fiind cea mai bună companie aeriană din Europa în ultimii cinci ani.