Orarul de vara este valabil in perioada 25 martie - 27 octombrie.

Astfel, Tarom va intoduce doua curse saptamanale in zilele de joi si duminica din Bucuresti catre Nisa si Dubrovnik si retur si va opera doua frecvente zilnice Bucuresti-Londra si retur pentru a veni in ajutorul clientilor care calatoresc in interes de serviciu, dar si celorlalti pasageri care doresc plecarea din Londra in cursul diminetii, iar din Bucuresti in cursul serii, relateaza Mediafax.

Totodata, operatorul va opera trei curse pe saptamana pe relatia Bucuresti-Budapesta si retur (zbor introdus in luna februarie).

In ceea ce priveste traficul intern, compania va creste frecventa curselor Bucuresti-Cluj-Napoca si retur si Bucuresti-Timisoara si retur cu un zbor pe zi, astfel ca vor exista sase zboruri zilnice.

Pe aeroportul din Cluj, Tarom va renunta la linia Cluj Napoca - Frankfurt si retur din cauza gradului mic de incarcare a avioanelor pe aceste curse, dar va mentine zborul Cluj-Napoca - Viena si retur.

Numarul pasagerilor transportati de Tarom a stagnat anul trecut la 2,19 milioane pasageri, iar operatorul a pierdut astfel pozitia de lider al pietii in fata competitorului low-cost Wizz Air, care a transportat cu 23% mai multi calatori, respectiv 2,7 milioane pasageri.