Oferta este valabilă pentru biletele achizionate în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie 2019, pentru călătorii în perioadele 18 noiembrie – 14 decembrie 2019 şi 11 ianuarie - 31 martie 2020, data ultimului retur.

Compania aeriană de stat propune un tarif de 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti și Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino și Lyon.

Un tarif de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, vor plăti cei dare vor să călătorească între Bucureşti și Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona și Erevan.

Pentru zborurile între București și Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid și Londra biletele pot fi achiziționate cu 159 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse.

Potrivit unui anunț al companiei, oferta include zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in și catering la bord.

Termenii şi condiţiile ofertei:

-Perioadă de vânzare: 29 octombrie – 3 noiembrie 2019;
-Perioadă de călătorie: 18 noiembrie – 14 decembrie 2019 şi 11 ianuarie - 31 martie 2020 data ultimului retur;
-Perioada minima de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică;
-Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile;
-Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom;
-Rezervarea şi emiterea trebuie sa fie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe siteul Tarom pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore;
-Reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani;
-Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 euro/echivalentul monedei de plată;
-Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă;
-Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri Tarom selecţionate.