Precizarea vine dupa ce au aparut informatii potrivit carora angajatii Tarom ar urma sa intre in greva generala la 14 noiembrie, deoarece ar fi nemultumiti de noua conducere a companiei, transmite Mediafax. 

La inceputul lunii, Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit in functia de director general pe Christian Edouard Heinzmann, fost presedinte al Luxair, compania nationala de transport aerian a Luxemburgului. 

Christian Edouard Heinzmann, cetatean belgian cu o experienta de peste 25 de ani in industria aviatica, isi va incepe mandatul la Tarom pe 19 noiembrie cu un contract pe patru ani, avand functia de chief executive officer and accountable manager. 

Totodata, Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit pe Michael Moriaty in pozitia de director general adjunct, cu functia de chief financial officer.  Moriaty este cetatean britanic si are o experienta de peste 33 de ani in managementul financiar din industria aviatica in Marea Britanie, SUA, Japonia, Tailanda, Bangladesh, Scandinavia, Olanda si Columbia.  El isi va incepe activitatea pe 12 noiembrie, cu un contract pe un an.