Începând cu data de 18 Iunie 2019, Tarom oferă pasagerilor săi posibilitatea de a călători spre litoralul Mării Negre cu tarife pornind de la 34 EUR pentru un zbor dus Satu Mare – Constanţa, 38 euro pentru un zbor dus Constanţa - Satu Mare, respectiv de la 59 euro pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

În prezent, de pe Aeroportul Satu Mare, Compania Tarom operează, de asemenea, zboruri directe spre Bucureşti cu un număr de 10 frecvențe săptămânale.

Frecvența zborurilor va fi de două pe săptămână, marți și vineri, iar toate serviciile sunt incluse. Biletele sunt disponibile pentru vânzare şi pot fi deja achiziţionate de pe site-ul www.tarom.ro.

Pasagerii beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, heck-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil și catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.

Tot din această vară, Tarom reia zborurile și către litoralul spaniiol, către Alicante, începând din 14 iunie. Tarifele încep de la 148 euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul.

Tarom a revenit pe profit în 2018 și a transportat cu 20% mai mulți pasageri, record al ultimilor 10 ani. Operatorul de stat şi-a majorat cu 1,4% cota de piaţă în România anul trecut, prin creşterea cu 40% a numărului de pasageri pe rute interne, faţă de anul 2017, potrivit datelor companiei.

Pentru anul 2018, transportatorul României raportează vânzări mai mari cu 49,63 milioane de dolari faţă de 2017 (+21%), iar veniturile totale sunt de asemenea pe plus cu 21%, ajungând la 1,41 miliarde de lei.

Vânzările totale (cu taxe incluse) au crescut cu 21%, la peste 237,1 milioane de dolari. Cel mai mult au urcat vânzările pe rute externe, cu 22%, cu o creştere cu 14,77% a numărului de pasageri pe curse internaţionale. În ceea ce priveşte vânzările interne, acestea au crescut cu 18%, în timp ce numărul pasagerilor pe cursele interne a consemnat un plus de 40%.