Potrivit unui anunț de companiei, din 31 octombrie introducem zboruri directe București – Odessa.

Tarifele încep de la 123 euro pentru o călătorie dus-întors și următoarele servicii sunt incluse: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in-ul, alegerea locului în aeronavă și catering la bord.

Tot din 31 octombrie, Tarom introduce si zboruri directe pe ruta București – Tbilisi, iar tarifele încep de la 141 euro pentru o călătorie dus-întors.

Tarom şi Boeing au semnat pe 16 iulie contractul pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8. Modelul este unul dintre cel mai bine vândute ale producătorului Boeing, cele cinci aeronave 737 MAX 8 care vor intra în flota TAROM, fiind construite special pentru acest contract.

Aeronavele 737 MAX 8 încorporează cea mai avansată tehnologie Boeing şi cele mai noi motoare CFM Internaţional LEAP-1B. De asemenea, acestea sunt dotate cu Boeing Sky Interior, care oferă compartimente mai mari şi alte facilităţi pentru a spori confortul pasagerilor.

Tarom - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României - a fost înfiinţată în 1954, îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 25 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.