Tarom reduce prețurile pe cursele interne. Cât costă biletele dus-întors

Tarom
Compania de stat Tarom a anunțat că, din această lună, reduce prețurile pentru cursele de Oradea, Suceava sau Satu-Mare.
Astfel, potrivit unui anunț al operatorului, din 28 octombrie, tarifele pentru o călătorie dus-întors pe cursa București - Suceava încep de la 56 euro.
Tot din 28 octombrie, prețurile pentru zborurile spre Oradea încep de la 63 de euro, dus-întors. De asemenea, de la aceeași dată, tarifele pentru zborurile București - Satu Mare încep de la 54 euro pentru o călătorie dus-întors.
Tarifele includ bagajul de mână, bagajul de cală, cateringul la bord, alegerea locului în aeronavă și check-in-ul.
Din această vară, operatorul de stat Tarom a anunțat mai multe rute interne. În iunie, compania a introdus zboruri între Cluj și Iași, iar în iulie a lansat ruta Sibiu - Bucureşti şi retur. Pentru ambele rute, tarifele pornesc de la 40 de euro dus-întors.
În acest an, Tarom a lansat zborurile directe Cluj - Timișoara și Iași – Timișoara, cu prețuri pornind de la 40 de euro, pe segment.
Tarom, care a împlinit în acest an 64 de ani, a încheiat sezonul de vară pe plus în condiţiile în care pierderea companiei s-a redus cu aproximativ 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce veniturile au crescut cu peste 25%.
Astfel, compania de stat a raportat cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani. Creşterea veniturilor cu 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut oferă încrederea că strategia companiei şi măsurile din ultima perioadă produc efecte pozitive.
Pe de altă parte, cheltuielile companiei au crescut faţă de anul trecut cu aproximativ 15% iar scumpirea combustibilului de aviaţie are cea mai mare pondere pe acest segment. Faţă de anul trecut, Tarom a plătit mai mult cu 49,7 milioane de lei pentru combustibil în condiţiile în care preţul kerosenului a crescut cu 30%, pe piaţa europeană, faţă de 2017.
Pe acelasi subiect:
Prima pagina pe scurt:
Ministrul Mediului spune că nu se va introduce nicio formă de taxă auto anul acesta: Cu siguranţă nu se va mai introduce vreodată taxa în forma în care a existat
Malta și România au avut cel mai mare deficit bugetar din UE în T3, pe fondul unui deficit istoric în blocul comunitar
Companiile pot oferi angajaților care lucrează de acasă bani pentru utilități și achiziția de echipamente de birou. PwC: Două treimi din angajatori spun că vor aplica această facilitate fiscală
