Potrivit unui comunicat comun al companiei aeriene și al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj, vborurile vor fi reluate începând cu data de luni, 18 mai.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul operatorului www.tarom.ro.

Tarom a suspendat toate zborurile interne începând din 25 martie, pe fondul restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii pandemiei cu coronavirus.

Cursele spre Cluj vor fi operate zilnic, de luni până duminică, după programul de mai jos:

În ceea ce privește cursele către Moldova, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi, Cătălin Bulgariu, declara, în 12 mai, că începând cu 18 mai Tarom va relua zborurile spre București.

"Îi rog pe toţi pasagerii care doresc să călătorească să consulte site-urile acestor companii, pentru a vedea disponibilitatea biletelor", a subliniat directorul Aeroportului Internaţional Iaşi, potrivit Agerpres.

De la începutul pandemiei, de pe Aeroportul Internaţional Iaşi au plecat doar cursele aeriene pentru cei care au vrut să plece la muncă în străinătate.

Operatorul național a suspendat și toate cursele internaționale de pasageri pe perioada stării de urgență. Singurele zboruri operate de Tarom în această perioadă au fost cele de repatriere și cele de transport de materiale sanitare.