In 2012, compania a inregistrat pierderi de 230,6 milioane lei si o cifra de afaceri neta de 1,048 miliarde lei. 

Tarom a incheiat anul 2013, din punct de vedere financiar, cu o reducere a pierderilor de 44 % (100 milioane lei), fata de anul anterior, si cu 30% (56 milioane lei) fata de cifra raportata in bugetul aprobat pentru anul trecut. Comparativ cu estimarea din planul de management (-143 milioane lei), rezultatul a fost mai bun cu 9% (13 milioane lei)", se arata in comunicatul companiei.

"Tarom depune eforturi mari pentru a indeplini principalul obiectiv al companiei, acela de a rentabiliza activitatea companiei, pe fondul unei competitii extrem de dure atat din partea segmentului low-cost, cat si din partea competitorilor de linie. Rezultatele noastre financiare s-au imbunatatit considerabil si acest lucru ne motiveaza si ne face increzatori ca vom indeplini obiectele comerciale si financiare pe care ni le-am propus. Pentru a veni in intampinarea nevoilor pasagerilor, ne-am diversificat serviciile la bord, am imbunatatit orarul de zbor cu rute si frecvente noi", a declarat directorul executiv al Tarom, Christian Heinzmann. 

De anul trecut, Tarom a adaugat 10 destinatii cu plecare din Romania: Bucuresti-Praga, Cluj-Praga, Bucuresti-Geneva, Bucuresti-Stockholm, Bucuresti-Moscova, Iasi – Bologna, Iasi-Milano (Bergamo), Iasi – Torino si Iasi – Tel Aviv. 

Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. 

Tarom opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de partenerii code share. Flota companiei cuprinde 24 aeronave, Airbus, Boeing si ATR.