Astfel, Bucuresti - Roma va avea 2 frecvente suplimentare, ajungand la 6 zboruri saptamanale, iar preturile pe aceasta ruta incep de la 141 euro.

Ruta Bucuresti - Dubai va fi operata de 3 ori pe saptamana, fata de 2 zboruri cate se operau in orarul de vara, iar cel mai mic pret este de 211 euro.

In perioada 20 decembrie 2014 - 18 februarie 2015, Tarom va opera un zbor in plus pe saptamana pe ruta Bucuresti - Geneva, pretul plecand de la 119 euro.

Pe ruta Bucuresti - Chisinau se va efecta in plus un zbor, ajungandu-se la 18 zboruri pe saptamana, iar tarifele pentru acest traseu pornesc de la 116 euro.

Preturile de pornire anuntate de companie pentru cele patru rute sunt valabile pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, locurile fiind insa limitate pentru respectivele tarife.

Pe de alta parte, Tarom a mai anuntat ca ofera transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentand echipamente de schi si snowboard, pentru pasagerii care calatoresc intre Romania (Bucuresti /Iasi/Sibiu) sau Moldova (Chisinau) si Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo) si Geneva.

Aceasta facilitate este acordata pentru calatoriile efectuate in perioada sezonului de iarna, intre 26 octombrie 2014 si 28 martie 2015, data inceperii calatoriei. Echipamentul sportiv de iarna cuprinde o pereche de schiuri, o pereche de clapari si o pereche de bete sau o placa de snowboard si o pereche de clapari, se arata intr-un comunicat Tarom.

Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. In prezent, Tarom opereaza zboruri pe 43 de rute din Europa si Orientul Mijlociu.