"Contractul are ca obiect servicii juridice, contabile, audit, comercial, gestionare si conexe Cod CPV 79400000-8, constand in realizarea operatiunilor de evaluare a SC TAROM SA de catre Evaluator, in vederea determinarii valorii de piata a actiunilor emise de catre aceasta", se precizeaza in caietul de sarcini.

Durata prestarii acestor servicii este stabilita la cel mult 40 de zile de la data atribuirii. Pentru a putea participa la aceasta licitatie deschisa trebuie depusa o garantie de aproape 7.900 de euro. Ofertele vor fi deschise in data de 28.11.2011. 

Anul trecut compania de stat a avut pierderi totale de circa 80 de milioane de euro, desi numarul pasagerilor transportati a crescut cu 24% fata de 2009, respectiv la 2,2 milioane de la 1,77 milioane. Conform bugetului pe anul in curs Tarom ar urma sa "inchida" 2011 "pe zero", respectiv fara profit si fara pierderi. 

Privatizarea a 20% din Tarom a fost una dintre conditiile impuse de FMI si Comisia Europeana Guvernului Romaniei in vederea aprobarii noului acord financiar de tip preventiv.

Citeste intreg articolul pe www.gandul.info